Соус кисло-солодкий з журавлини

  ,   

6 Квітня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Журавлина - 300 г

Цукрова пудра - 125 г

Вино сухе червоне - 150 мл

Сік апельсиновий - 150 мл

Directions

1Помістити журавлину в чашу мультиварки. Влити сухе червоне вино та апельсиновий сік. Додати цукрову пудру. Включити режим «Варка» на 40 хвилин. Не закриваючи кришку, помішувати соус 10 хвилин, а потім закрити кришку.

2Подрібнити готовий соус в блендері до консистенції пюре.

3Перекласти соус в стерилізовані банки, закрити кришками. Перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.

00:00