білий соус з цибулею
білий соус з цибулею

Соус молочний з цибулею

  

22 Липня, 2018

Энциклопедия русской и европейской кухни

  • Yields: 500 г

Ingredients

Молоко - 350 г

Борошно пшеничне - 20 г

Масло вершкове - 40 г

Цибуля ріпчаста - 200 г

Бульйон м'ясний

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Дрібно нарізану цибулю трошки підсмажити з вершковим маслом, щоб не утворилася скоринка, покласти у м'ясний бульйон і припустити до готовності в посуді, закритому кришкою.

2Припущену ріпчасту цибулю з'єднати з гарячим рідким основним молочним соусом, розмішати, варити 7‑10 хвилин, додавши сіль і перець.

3Протерти через сито.

4Подавати соус до натуральних баранячих котлет.

00:00