Соус овочевий

  ,   

20 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Морква - 500 г

Цибуля ріпчаста - 500 г

Перець болгарський - 200 г

Баклажани - 100 г

Томатна паста - 50 г

Томатний сік - 100 мл

Помідори - 2-3 шт. (для консервації)

Вода - 125-150 мл

Олія

Каррі в порошку - 1 ст. ложка

Паприка - 1 ст. ложка

Коріандр мелений - 1 ст. ложка

Зіра - 1 ст. ложка

Перець чилі / червоний гострий - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений - 1 ст. ложка

Сіль

Directions

1Овочі нарізати дрібними кубиками.

2На дно чаші мультиварки налити трохи олії. Влити томатний сік, додати томатну пасту, спеції, посолити. Влити воду (для готової страви - 150 мл, для консервованої - 125 мл). Готувати в режимі «Тушкування» 60 хвилин (загалом, від 0,5 до 1,5 годин).

ДЛЯ КОНСЕРВАЦІЇ

1Перекласти соус в стерилізовані банки, закрити кришками. Перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.

00:00