соус білий
соус білий

Соус паровий (білий м’ясний)

  

9 Травня, 2017

Энциклопедия русской и европейской кухни

  • Yields: 500 г

Ingredients

Бульйон білий - 500 г

Борошно пшеничне - 25 г

Цибуля ріпчаста - 30 г

Петрушка або селера - 20 г

Масло вершкове - 50 г

Вино сухе біле - 25 г

Лимонна кислота - 0,5 г

Directions

1В білий основний соус покласти сирі овочі - цибулю, петрушку, селеру та варити 10-15 хвилин.

2Додати сіль, лимонну кислоту, біле виноградне вино, роздроблений перець і довести до кипіння.

3Після цього покласти вершкове масло, нарізане шматочками, перемішати до повногo з'єднання масла з соусом, нагріти не вище 50°С і процідити через сито або серветку.

4Подавати до відварних мізків, курки, курчати.

00:00