соус сирний
соус сирний

Соус сирний з низьким вмістом жирів

    

15 Липня, 2018

500 Low Cholesterol Recipes

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Молоко знежирене - 475 мл / 2 склянки

Крохмаль кукурудзяний - 16 г / 2 ст. ложки

Сир чеддер знежирений, подрібнений - 120 г / 1 склянка

Сир вершковий знежирений - 225 г

Directions

1З'єднати в каструлі молоко та кукурудзяний крохмаль. Повільно нагріти до майже температури кипіння, постійно помішуючи. Готувати за цією температурою, поки молоко почне згущуватися.

2Зняти з вогню і зміщати з нарізаним кубиками сиром. Залишити стояти, доки сир не розтане, а потім перемішати до гладкості.

3ароматизованим Сирним соусом з низьким вмістом жиру можна полити овочі або макаронні вироби з сиром. Вершковий сир дає соусу багатство смаку.

298 мг фосфору;
313 мг кальцію;
0 мг заліза;
318 МО вітамін А;
95 мг ATE вітамін E;
1 мг вітаміну С;
131 г води

00:00

Nutrition Facts

Calories123 калорії (20% від жиру, 43% від білка, 37% від вуглеводів)
Sodium275 мг
Potassium246 мг
Protein13 г
Cholesterol9 мг
Sugar0 г
Total Fat3 г
Saturated Fat2 г
Polyunsaturated Fat0 г
Monounsaturated Fat1 г
Total Carbohydrates11 г
Dietary Fiber0 г