Соус фруктово-ягідний

    

16 Серпня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Лимон - 1 шт.

Джем чорносмородиновий - 350 г

Сік яблучний - 350 г

Оцет естрагонний - 25 г

Гірчиця французька - 30 г

Перець чорний горошком

Лавровий лист - 1 шт.

Гвоздика - 2 шт.

Імбир в порошку

Кмин

Цибуля ріпчаста - 150 г

Мадера - 100 г

Крохмаль картопляний - 10 г

Directions

1Ріпчасту цибулю нарізати, промити в холодній воді, покласти в каструлю, залити оцтом, додати лавровий лист, перець горошком, гвоздику, кмин. Покрити кришкою і варити.

2Додати гірчицю, протертий чорносмородиновий джем, яблучний сік, лимонний сік, імбир у порошку та дати закипіти. Коли соус закипить, в нього влити картопляний крохмаль, розведений мадерою, і довести до кипіння, після чого процідити через сито.

3Цей соус подається до домашньої птиці, нежирного м'яса.

4Соус зберігається в холодному місці близько 8 днів.

Дієта при гіпотонії

00:00