Соус червоний з вином соуси 9 Березня, 2017 250 блюд из картофеля Энциклопедия русской и европейской кухни Ingredients ВАРІАНТ 1: Борошно - 1 ст. ложка Мopква - 1 шт. Петрушка - 1 корінь Цибуля - 1 шт. Томат-пюре - 1 ст. ложка Масло - 1,5 ст. ложки Бульйон м'ясний - 2 склянки Вино (мадера або портвейн) - 1‑2 ст. ложки Сіль ВАРІАНТ 2: Кістки м'ясні - 500 г Жир - 25 г Борошно пшеничне - 50 г Мopква - 100 г Петрушка - 20 г кореня Цибуля ріпчаста - 30 г Томат-пюре - 100 г Маргарин вершковий - 50 г Вино - 40 г Цукор - 20 г Directions ВАРІАНТ 1: 1Нарізати коріння та цибулю і трохи підсмажити. 2Борошно підсмажити з 1 ст. ложкою масла до темно-коричневого кольору. 3Змішати з томатом-пюре і розвести м'ясним бульйоном. Додати коріння та цибулю і варити на слабкому вогні 20‑30 хвилин. 4Після закінчення варіння додати сіль і трохи вина та процідити крізь сито. 5У червоний основний соус влити вино (мадеру, малагу, червоне), довести до кипіння та заправити маргарином або вершковим маслом. 6Подавати соус до язика, шинки, лангету. 00:00