Спагеті з молюсками

  ,   

6 Жовтня, 2017

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Cпагеті - 350 г

Молюски очищені - 1 кг

Олія оливкова - 100 мл / 6,75 ст. ложок

Петрушка свіжа нарізана - 1 ст. ложка

Часник - 1 зубчик

Сіль

Перець

Directions

1Довести каструлю солоної води до кипіння.

2Нагріти 1 ст. ложку олії у великій сковороді. Додати молюски в раковинах та готувати, поки вони не відкриються, 2‑3 хвилини. Зняти сковороду з вогню. Вийняти кілька молюсків з раковин, процідити рідину, а потім знову влити у сковороду з молюсками. Відкласти.

3В іншій сковороді розжарити залишки олії. Додати нарізаний часник і готувати до потемніння. Додайте молюсків разом із рідиною і довести до кипіння.

4Тим часом зварити спагеті в киплячій воді до стану al dente. Злити, частину води залишити.

5Додати пасту до суміші молюсків, влити невелику кількість води від варіння спагеті (за бажання мати більш рідку страву).

6Перекласти пасту в тарілки і подати, щедро притрусивши перцем і петрушкою.

00:00