2Нагріти 1 ст. ложку олії у великій сковороді. Додати молюски в раковинах та готувати, поки вони не відкриються, 2‑3 хвилини. Зняти сковороду з вогню. Вийняти кілька молюсків з раковин, процідити рідину, а потім знову влити у сковороду з молюсками. Відкласти.
3В іншій сковороді розжарити залишки олії. Додати нарізаний часник і готувати до потемніння. Додайте молюсків разом із рідиною і довести до кипіння.
4Тим часом зварити спагеті в киплячій воді до стану al dente. Злити, частину води залишити.
5Додати пасту до суміші молюсків, влити невелику кількість води від варіння спагеті (за бажання мати більш рідку страву).
6Перекласти пасту в тарілки і подати, щедро притрусивши перцем і петрушкою.