Спагеті з руколою, помідорами чері та рікотою макаронні вироби швидко 31 Березня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 10 mins Yields: 2 порції Ingredients Спагеті - 150 г Рікота - 100 г Помідори черрі - 8 шт. Рукола - 1 невеликий пучок Олія оливкова - 1 ст. ложка Сіль Перець чорний мелений Directions 1Відварювати спагеті в підсоленій воді до стану аль денте близько 8 хвилин. Відкинути на друшляк. Не промивати! 2Розрізати помідори черрі на 2 або 4 частини. Нарізати рікоту дрібними кубиками. 3Змішати нарізані помідори, руколу і половину рікоти. 4Додати оливкову олію, мелений чорний перець, сіль і спагеті, перемішати. 5Викласти готову пасту в порційні тарілки, зверху - решту рікоти. 00:00