1Свинину нарізати соломкою. Капусту очистити від грубого і пошкодженого листя, видалити качан, нарізати соломкою.
2На розігріту сковороду налити олію, покласти м'ясну соломку і трохи її обсмажити.
3Додати капусту, бульйон, все перемішати і тушкувати, доки капуста не стане м'якою.
4Додати розчин крохмалю, горілку.
5Зняти сковороду з вогню та помістити в таз з холодною водою для швидкого охолодження.
6Борошно просіяти, додати цукор, замісити тісто на воді (350 г води).
7Сковороду розігріти, змастити маслом і випекти з тіста тонкі млинці.
8У центр кожного млинця покласти фарш (по 20‑25 г), скачати їх у трубочки. Краї трубочки загнути до центру, а місця з'єднання змастити соком, виділеним фаршем, щоб шви не розходилися.