Спрінг-роли
Спрінг-роли

Спрінг-роли «Весняні трубочки» з м’ясом

  ,   

7 Вересня, 2018

50 рецептов китайской кухни

Ingredients

Свинина - 200 г

Борошно - 500 г

Горілка - 15 г

Капуста - 1 кг

Цукор - 15 г

Крохмаль - 50 г

Бульйон - 250 г

Олія - 50 г

Сіль

Directions

1Свинину нарізати соломкою. Капусту очистити від грубого і пошкодженого листя, видалити качан, нарізати соломкою.

2На розігріту сковороду налити олію, покласти м'ясну соломку і трохи її обсмажити.

3Додати капусту, бульйон, все перемішати і тушкувати, доки капуста не стане м'якою.

4Додати розчин крохмалю, горілку.

5Зняти сковороду з вогню та помістити в таз з холодною водою для швидкого охолодження.

6Борошно просіяти, додати цукор, замісити тісто на воді (350 г води).

7Сковороду розігріти, змастити маслом і випекти з тіста тонкі млинці.

8У центр кожного млинця покласти фарш (по 20‑25 г), скачати їх у трубочки. Краї трубочки загнути до центру, а місця з'єднання змастити соком, виділеним фаршем, щоб шви не розходилися.

9Трубочки обсмажити до золотистого кольору.

00:00