Стейк з червоної риби під ікорно-вершковим соусом

    

4 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Сьомга або лосось - 250 г стейка

Салат айсберг

Олія для смаження

СОУС:

Вершки 20% - 100 мл

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Лимон - 1 шт. (цедра та сік)

Ікра червона - 70 г

Чебрець - кілька гілочок

Базилік - кілька гілочок

Сіль

Directions

1Обсмажувати рибу на розпеченій олії на сковороді-гриль по 3 хвилини з обох боків.

2СОУС: Розтопити в сотейнику вершкове масло, додати цедру та сік лимона, перемішати. Влити в сотейник вершки, посолити. Додати гілочку чебрецю. Варити соус на повільному вогні до загусання. Додати ікру та рубаний базилік.

3Порвати листя салату руками, викласти зверху рибу, полити соусом.

00:00