Олія оливкова extra-virgin - 103,5 мл / 7 ст. ложок
Сіль
Перець
Directions
1Нагріти духовку до 350°F (180°C) та змастити деко оливковою олією.
2Нарізати рибу-меч на 4 частини. Приправити сіллю та перцем з обох боків і розташувати рибу на деку.
3Видалити шкірку та серцевинку з одного з лимонів. Над мискою, щоб зібрати сік, ножем для чистки овочів розрізати між секціями та мембранами кожного плоду; вийняти цілі дольки, зберігаючи фрукти та сік. Нарізати лимонні дольки кубиками.
4Покрити рибу-меч лимонними кубиками і добре промитими каперсами. Зверху налити лимонний сік 4 ст. ложки (60 мл) оливкової олії.
5Поставити в духовку і запікати, накривши фольгою, якщо риба становитиметься занадто сухою.
6ЛИМОННИЙ СОУС: Вичавити сік із другого лимона, додати в миску, змішати з 3 ст. ложками (43,5 мл) олії; приправити сіллю і перцем за смаком.
7Поєднати салат з лимонним соусом і подати з рибою-меч.