Судак фарширований страви з риби духовка 27 Вересня, 2016 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Судак середньої величини - 1 шт. Сир (російський, гауда) тертий - 2 ст. ложки Лимон - 1 шт. Кріп Петрушка Майонез Directions 1Свіжого судака випатрати, можна відрізати голову і хвіст, шкіру з лускою залишити. 2Натерти на тертці лимон, сир, дрібно нарізати кріп і петрушку, можна додати майонез, все змішати і акуратно начинити судака. 3Уже нафаршированого загорнути у фольгу і запекти в духовці. 4Готового судака в фользі покласти на блюдо, а потім розгортати, щоб не пропав сік. Судак не солоний, тому на кожну тарілку потрібно покласти начинки.Час готування і кількість начинки залежать від розмірів судака. Середньої величини судак запікається хвилин 30 при температурі 180-200°С. 00:00