Суп вегетаріанський

    ,

3 Червня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Вода - 1 л

Плавлений сирок - 1 шт. або

Сир твердий - 100 г

Картопля - 4 шт.

Морква - 3 шт.

Цибуля - 1 шт.

Вівсяні пластівці - 1 ст. ложка

Лавровий лист

Зелень

Сметана

Directions

1У воду опустити нарізаний плавлений сирок або тертий сир. Поставити на сильний вогонь. Нарізати картоплю й 1 морквину, опустити їх в бульйон, проварити 5-7 хвилин.

2Приготувати заправку: спасерувати цибулину та 2 натертих морквини. Покласти в каструлю, додати лавровий лист, зелень, вівсяні пластівці. Прокип'ятити все 3 хвилини.

3Перед їжею заправити сметаною і зеленню.

00:00