Суп гострий з картоплею та рисом

    

7 Січня, 2017

Блюда с рисом (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 10 mins
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Яловичина - 600 г м'якоті

Рис - 100 г

Цибуля ріпчаста - 4 шт.

Часник - 8 зубчиків

Картопля - 6 шт.

Помідори - 5 шт.

Сметана - 100 г

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Кмин - 1 ч. ложка

Приправа чилі

Вода - 3 л

Зелень петрушки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати скибочками, обсмажити на розтопленому маслі, додати нарізану кубиками цибулю та пасерувати 15 хвилин.

2Залити водою та варити 30 хвилин при слабкому кипінні.

3Додати нарізану кубиками картоплю, попередньо замочений рис і варити 10 хвилин.

4В кінці варіння додати кмин, лавровий лист, сіль, перець, нарізані дольками помідори та рубаний часник.

5Перед подачею оформити зеленню. Сметану подати окремо.

00:00