Суп грибний перші страви 9 Березня, 2017 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Yields: каструля 4 л Ingredients Гриби свіжі або заморожені (шампіньйони, лисички, білі і т. д.) - 450-500 г Картопля - 600 г Морква - 150 г Цибуля - 150 г Вода - 3-3,5 л Лавровий лист -2-3 шт. Перець Сіль Directions 1Якщо гриби великі, їх треба нарізати. 2У киплячу воду додати гриби, посолити, поперчити, варити 15-20 хвилин. Свіжі гриби треба варити довше. 3Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на дрібній тертці. Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками. 4У суп додати картоплю, варити 7-10 хвилин. 5Додати цибулю і моркву. Варити до готовності картоплі. 6В кінці приготування додати лавровий лист (через 15 хвилин його треба вийняти з супу). Якщо необхідно, досолити. 7При подачі посипати зеленню.Цей суп особливо смачний з білими грибами (свіжими або замороженими), але можна використовувати будь-які гриби, за смаком. 00:00