Суп зі свіжим огірком перші страви французька кухня 9 Січня, 2017 365 рецептов французской кухни Ingredients Огірки - 1 шт. Щавель - 1 пучок Кервель - 1 ч. ложка Масло вершкове - 2 ст. ложки Яйця - 1 жовток Вершки - 1 ст. ложка Грінки - 5 шт. Бульйон - 1 л Сіль Directions 1Огірок очистити від шкірки, розрізати на 4 частини, насіння видалити, м'якоть нарізати невеликими кубиками, посолити. Огірок віджати та додати нарізаний щавель, кервель, влити бульйон, варити 15 хвилин. 2Вершки змішати з жовтком і ввести в суп, зняти з вогню, додати масло та перемішати. 3Подавати з гарячими грінками. 00:00