100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Борошно - 2 ст. ложки
Олія - 3 ст. ложки
Вода - 2 л
Шпинат - 500 г
Сіль
Сметана або кисле молоко (простокваша) - 2 ст. ложки
Сир
Грінки білі
Directions
1Підсмажити до золотистого відтінку борошно на олії, залити теплою водою та варити, помішуючи, поки вода не закипить.
2Після покласти очищений, промитий і нарізаний шпинат. Тушкувати, не накриваючи каструлю кришкою, близько 20 хвилин, потім посолити та заправити сметаною або кислим молоком.
3При подачі на стіл посипати суп тертим сиром і покласти в кожну тарілку грінки.