Суп з баклажанами

    

11 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Вода або овочевий бульйон - 500 мл

Баклажани - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Перець болгарський - 1 шт.

Картопля - 2 шт.

Зелень

Спеції

Directions

1Баклажан середньої величини нарізати скибочками та злегка обсмажити у вершковому маслі, обвалявши в борошні.

2Обсмажити дрібно нарізані моркву та болгарський перець, потім додати воду і потушкувати.

3В окріп кинути картоплю і цибулю, а коли вони зваряться, додати баклажани та моркву з болгарським перцем.

4Після готовності суп трохи настояти, тоді він стає смачнішим.

Дієта при гломерулонефриті, гострій нирковій недостатності

00:00