Суп з бараниною і овочами в горщику
8 Грудня, 2016
Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто
- Yields: 6 горщиків
Ingredients
Баранина (або яловичина, свинина) - 500 г
Картопля - 500 г
Баклажани - 250 г
Помідори (черрі або звичайні) - 250 г
Перець болгарський - 200 г
Морква - 150 г
Цибуля - 200 г
Перець горошок
Сіль
Чебрець (тимьян) (за бажанням)
Directions
1Цибулю нарізати дрібно, моркву - тонкими кружечками.
2У горщик покласти м'ясо. На м'ясо викласти трохи цибулі і моркви. У кожен горщик покласти по 3-4 горошини перцю. Налити воду так, щоб вона покривала м'ясо з цибулею і морквою.
3Горщики закрити кришечками і поставити в духовку. Запікати 30 хвилин при температурі 180°С.
4Баклажани, перець і картоплю нарізати кубиками. Помідори черрі розрізати на 2 частини (звичайні помідори нарізати кубиками).
5У горщики викласти шарами: картоплю, баклажани, перець, помідори. Посолити, поперчити. На помідори покласти 3 гілочки чебрецю (або 1 ст. л. сухого чебрецю).
6Налити воду так, щоб вона майже покривала помідори. Накрити кришечками. Поставити в духовку, запікати 1 годину при температурі 180°С.
7При подачі прикрасити свіжими гілочками чебрецю або посипати зеленню.
У цей суп можна додати будь-які овочі, за смаком.