Суп з беконом, селерою і квасолею перші страви 24 Вересня, 2016 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Prep: 10 mins Cook: 40 mins Yields: каструля 4 л Ingredients Бекон - 300 г Квасоля консервована - 300 г Картопля - 600 г Селера - 200 г стебел Цибуля - 150 г Морква - 150 г Чебрець (тимьян) - 5-7 гілочок Рослинна олія Сіль Перець Directions 1Цибулю нарізати дрібно, бекон і селеру - невеликими шматочками. Моркву натерти на середній тертці. 2У каструлі на олії обсмажити цибулю. Додати моркву, злегка обсмажити. Додати селеру і бекон, смажити 3-4 хвилини. Залити водою. 3Картоплю нарізати кубиками або брусочками і додати в каструлю, посолити, поперчити. Варити 15 хвилин. 4Додати квасолю, варити 2-3 хвилини. 5Додати чебрець, прибрати з вогню. Дати настоятися під кришкою 10-15 хвилин.Замість бекону можна використовувати балик, шинку, карбонат і т.д. 00:00