Суп з вермішеллю

    

1 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr 30 mins

Ingredients

Яловичина - 500 г

Вермішель - 200 г

Картопля - 3 шт.

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Вода - 3-4 л

Зелень

Перець

Спеції

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати невеликими шматочками. Овочі очистити та нарізати.

2У каструлю мультиварки налити олію, обсмажити на ній м'ясо, цибулю, моркву.

3Додати картоплю, воду, сіль, перець, спеції. Включити режим «Суп» на 1,5 години.

4За 10 хвилин до завершення режиму додати в суп вермішель.

5Готовий суп прикрасити дрібно нарізаною зеленню.

00:00