Суп з грибами, сухариками та сиром з благородною цвіллю перші страви 21 Січня, 2017 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Yields: 8-10 порцій Ingredients Гриби білі сушені - 50 г Печериці - 300 г Сир плавлений - 200 г Сир з благородною цвіллю - 150 г Цибуля - 100 г Батон - 150 г Олія - 100 мл Часник - 3 зубчики Вода - 2,5 л Сіль Перець Directions 1Гриби залити гарячою водою і залишити на 30 хвилин. 2Цибулю, батон і сир з цвіллю нарізати кубиками, шампіньйони - тонко. 3У каструлі на олії обсмажити цибулю, додати білі гриби (попередньо злити з них воду і трохи віджати). 4Залити водою, довести до кипіння, посолити, поперчити, варити 30 хвилин. 5Потім все подрібнити блендером. 6Додати шампіньйони, варити 10 хвилин. 7Додати плавлений сир, перемішати, прибрати з вогню. 8При подачі суп розлити по тарілках, додати сухарики і сир. СУХАРИКИ 1В олію додати видавлений через часникодавилку часник. Дати настоятися 10-15 хвилин. 2На цій олії посмажити батон до золотистого кольору.Замість сушених грибів можна використовувати заморожені білі. 00:00