Суп з картоплею та стручковою квасолею

  

31 Жовтня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Cook: 1 hr 50 mins
  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

Яловичина - 500 г

Картопля - 500 г

Квасоля стручкова (свіжа або заморожена) - 300 г

Помідори - 300 г

Морква - 150 г

Цибуля - 150 г

Часник - 2-3 зубчики

Перець

Сіль

Олія

Зелень

Directions

1М'ясо нарізати невеликими шматочками, залити водою, посолити, поставити на вогонь, варити 1 годину.

2Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на середній тертці. Помідори нарізати кубиками.

3Обсмажити цибулю на олії. Додати моркву, обсмажити. Додати помідори, обсмажувати 5-7 хвилин.

4Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками, додати в бульйон, варити 5 хвилин.

5Потім додати квасолю, варити 5-7 хвилин.

6Додати обсмажені цибулю, моркву, помідори. Якщо необхідно, ще посолити, поперчити. Варити до готовності картоплі.

7Потім додати видавлений через часникодавилку часник, накрити кришкою. Настоювати 20-30 хвилин.

8Суп розлити по тарілках, додати зелень.

Замість стручкової квасолі можна використовувати брокколі або цвітну капусту.

00:00