Суп з ковбасою і сирними кльоцками

  

26 Вересня, 2016

Блюда с колбасой и сосисками

Ingredients

Ковбаса варено-копчена - 10 скибочок

Морква - 0.5 шт.

Вермішель - 100 г

Вода - 1,5 л

Томатна паста - 1 ч. ложка

Цибуля зелена для подачі

Олія для смаження

КЛЬОЦКИ

Масло вершкове - 20 г

Сир тeртий - 2 ст. ложки

Яйця - 1 шт.

Борошно пшеничне - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

1Моркву почистити, натерти на тeртці.

2Ковбасу порізати кубиками, викласти на розпечену сковороду з олією, додати моркву. Обсмажити і додати томатну пасту. Перемішати, вимкнути газ.

3У киплячу воду покласти вермішель, морквину з ковбасою.

4КЛЬОЦКИ: Масло змішати з сиром, борошном, сіллю, вбити в суміш яйце і замісити тісто. Сформувати чайною ложкою 20 маленьких кльоцок (потім вони збільшуються в розмірі).

5Покласти в киплячий суп кльоцки і варити, поки не спливуть.

6Посипати готовий суп нарізаною зеленою цибулею.

00:00