Суп з курчам, овочами та кльоцками з зеленню

  

25 Вересня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Cook: 1 hr 10 mins
  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

Курча - 1 кг

Картопля - 700 г

Перець болгарський - 150 г

Морква - 150 г

Цибуля - 150 г

Помідори - 300 г

Олія

Сіль

Перець

КЛЬОЦКИ:

Яйця - 1 шт.

Молоко - 50 мл

Борошно - 100 г

Зелень

Сіль

Directions

1Курча нарізати на шматочки, покласти в каструлю, залити водою, трохи посолити.

2Варити 45-50 хвилин.

3Цибулю нарізати дрібно, помідори та перець - кубиками. Моркву натерти на середній тертці.

4На олії обсмажити цибулю. Додати моркву, обсмажити.

5Картоплю почистити, нарізати кубиками.

6КЛЬОЦКИ: Зелень дрібно нарізати. Яйце трохи збити, додати молоко, перемішати, додати зелень, борошно, трохи посолити, перемішати. Тісто на Кльоцки має бути не рідким, але і не густим.

7У каструлю додати картоплю, варити 5-7 хвилин.

8Додати перець, помідори, цибулю з морквою. Варити до готовності картоплі.

9Чайною ложечкою набирати тісто і опускати в киплячий бульйон. Кльоцки при варінні розбухнуть, тому занадто великими їх робити не треба - достатньо 1/2 ч. ложки тіста. Варити 5-7 хвилин. При необхідності досолити.

У суп можна додати будь-які овочі, за смаком.

00:00