юшка з рибою
юшка з рибою

Суп з сьомгою

    

9 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Сьомга свіжа - 300 г

Шпинат - 200 г

Зелений горошок консервований - 200 г

Масло вершкове - 20 г

Картопля - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Селера нарізана - 1 ст. ложка

Молоко - 200 мл

Кмин - 0,5 ч. ложки

Спеції для риби

Вода - 1,5 л

Сіль

Directions

1Вимити й очистити овочі. Цибулю нарізати півкільцями, моркву та картоплю - кубиками.

2У режимі «Випічка» обсмажити цибулю та моркву на вершковому маслі до золотистої скоринки, додати картоплю та обсмажувати 5 хвилин все разом.

3Додати спеції (будь-які), влити воду в чашу мультиварки, довести до кипіння, додати подрібнений шпинат. Готувати в режимі «Тушкування» до повного розварювання шпинату, після чого додати нарізану шматочками сьомгу, зелений горошок, селеру та кмин.

4Через 20 хвилин влити молоко, готувати ще 10 хвилин.

00:00