Суп з чорної смородини з сирними (творожними) кльоцками

  

28 Січня, 2017

Блюда с творогом (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Смородина чорна - 1 стакан

Вода - 1 стакан

Цукор - 1 ст. ложка

Крохмаль картопляний - 1 ч. ложка

ДЛЯ КЛЬОЦОК:

Сир (творог) - 4 ст. ложки

Яйця - 0,5 шт.

Цукор - 0,5 ч. ложки

Борошно - 1 ч. ложка

Сіль

Directions

1Смородину розім'яти дерев'яною ложкою та віджати сік. Мезгу залити гарячою водою та прокип'ятити, процідити та прокип'ятіти з цукром.

2Додати крохмаль, розведений у холодній воді, довести до кипіння та з'єднати з віджатим соком.

3ДЛЯ КЛЬОЦОК: Сир (творог) розім'яти та з'єднати з яйцями, цукром, борошном, сіллю.

4З тіста сформувати кульки, відварити їх у підсоленій воді, вийняти шумівкою й охолодити.

5Перед подачею в тарілку покласти кльоцки та залити їх супом.

00:00