Суп картопляний з баклажанами або кабачками

    

23 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Баклажани або кабачки - 1 шт.

Картопля - 3 шт.

Помідори - 1 шт.

Олія - 12 ст. ложок

Вода - 1-1,5 л

Directions

1Очищені та дрібно нарізані кабачки або баклажани посолити, дати постояти, віджати сік.

2Картоплю нарізати кубиками, зварити в підсоленій воді до напівготовності.

3Додати баклажани або кабачки та дрібно нарізані свіжі помідори. Влити в суп трохи олії та покласти лавровий лист. Варити суп до готовності.

4Суп настояти 10-15 хвилин і подати теплим.

00:00