Суп картопляний з саго

    

20 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Картопля - 5 шт.

Морква - 2 шт.

Петрушка - 1 корінь + зелень

Цибуля - 1 шт.

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Саго - 0,5 склянки

Лавровий лист

Кріп

Directions

1У киплячий відвар з овочів опустити очищену та нарізану дольками картоплю, дати закипіти і варити 5 хвилин.

2Всипати саго і варити ще 5-7 хвилин.

3Трохи підсмажити на вершковому маслі нарізані кубиками моркву, петрушку і цибулю, потім влити трохи води і тушкувати, потім висипати все в суп, дати покипіти 2-3 хвилини і зрушити каструлю на край плити.

4Додати лавровий лист, дати настоятися.

5При подачі на стіл посипати дрібно рубаною зеленню петрушки та кропу.

Дієта при гострій нирковій недостатності

00:00