Суп квасолевий (зі сметаною) перші страви 27 Квітня, 2017 Блюда из фасоли (Семь поварят) Cook: 45 mins Yields: 8 порцій Ingredients Квасоля стручкова - 500 г Вода - 3 л Картопля - 10 шт. Сметана - 1 склякна Борошно пшеничне - 1-2 ст. ложки Цибуля ріпчаста - 1 шт. Морква - 1 шт. Перець чорний мелений Сіль Directions 1Квасолю нарізати шматочками завдовжки 3 см, залити окропом, варити 5 хвилин. 2Цибулю та моркву нарізати кубиками, покласти в суп, варити 10 хвилин. 3Додати нарізану кубиками картоплю, варити суп до готовності. 4Борошно розвести невеликою кількістю холодної води, додати сметану та влити суміш в готовий суп. Проварити його ще 5 хвилин. 5Подавати суп теплим або охолодженим. 00:00