Суп квасолевий з кропивою перші страви 20 Вересня, 2018 Это вкусно! (Единственная) 2018 №6-7 Prep: 30 mins Cook: 15 mins Yields: 4 порції Ingredients Квасоля біла - 150 г Бульйон курячий - 600 мл Кардамон - 2 шт. Перець чилі - 1 щіпка Кропива - 100 г Селера - 20 г кореня Сіль Directions 1Квасолю замочити на ніч у холодній воді. 2Вранці квасолю відварити до готовності на курячому бульйоні. 3Кропиву акуратно вимити й обдати окропом, нарізати. Селеру очистити та дрібно натерти. 4Додати в суп кропиву, селеру, перець чилі та кардамон. Прокип'ятити 10 хвилин.Это вкусно! (Единственная) 2018 №6-7 00:00