Суп курячий гострий перші страви лікувальне харчування 12 Вересня, 2017 172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит) Ingredients Курка - 700 г Часник - 16 зубчиків Помідори - 4 шт. Перець солодкий червоний - 3 шт. Зелений горошок морожений - 100 г Кмин - 1 ч. ложка Рис - 0,75 склянки Перець гострий червоний Зелень кінзи Лимонний сік Directions 1Рис неодноразово промити. 2Курку вимити, очистити від нутрощів і залити водою, додати очищений часник, посолити та на середньому вогні варити до готовності м'яса. 3Курку та часник вийняти з бульйону, у бульйон додати промитий рис. 4Курку порізати на порційні шматки. 5Через 10 хвилин з початку варіння рису покласти промитий і нарізаний солодкий перець, нарізані дольками помідори, горошок, кмин; посолити, поперчити за смаком. 6В кінці приготування супу додати шматочки курки, нарізану кінзу, лимонний сік за смаком.Дієта безглютенова 00:00