Суп курячий з пшоном

  

26 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Cook: 4 hrs

Ingredients

Курка - 0,5 шт.

Пшоно - 100 г

Картопля - 3 шт.

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Лавровий лист - 2 шт.

Вода - 3,5-4 л

Спеції

Сіль

Directions

1Курку вимити і покласти в каструлю мультиварки. Додати воду, сіль і цілу очищену моркву. Включити режим «Тушкування» на 1,5-2 години.

2Потім злити бульйон в окрему каструлю. Картоплю очистити та нарізати невеликими кубиками. Пшоно обдати окропом (щоб прибрати гіркоту).

3Картоплю та пшоно помістити в чашу мультиварки та залити бульйоном, додати спеції та лавровий лист. Варити суп в режимі «Тушкування» 1,5 -2 години.

4У готовий суп додати порізану кубиками моркву з бульйону та шматочки вареного курячого м'яса.

00:00