Суп курячий з сочевицею перші страви 25 Лютого, 2017 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Yields: 5-7 порцій (каструля 4 л) Ingredients Курка - 1 шт. вагою близько 1,5 кг Сочевиця - 200 г Картопля - 600 г Морква - 150 г Цибуля - 150 г Олія Перець Сіль Directions 1Курку вимити, розрізати на шматочки. Відварити в підсоленій воді до готовності (близько 1 години), потім вийняти. 2Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на крупній тертці. 3На олії обсмажити цибулю, додати моркву, обсмажити. 4Картоплю почистити, нарізати брусочками або кубиками, додати в курячий бульйон. 5Коли картопля закипить, додати промиту сочевицю, посолити, поперчити. Варити 5 хвилин. 6Додати цибулю і моркву, варити ще 5 хвилин. В цілому сочевиця повинна варитися 10 хвилин. Час приготування сочевиці вказано на упаковці. 7Суп розлити по тарілках, додати шматочки курки.Сочевицю можна використовувати як помаранчеву, так і зелену, помаранчева дає більш приємний колір. Супчик схожий за смаком на гороховий, але на відміну від нього, цей суп готується набагато швидше. 00:00