Суп лимонний з рибою / з сайдою перші страви здорове харчування, лікувальне харчування 18 Квітня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) 250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит) Ingredients Сайда морожена, сайра або інша риба - 500‑600 г Бульйон рибний - 1,5 л Рис - 2/3 - 0,75 склянки Сметана - 0,5 л Лимони - 3‑4 шт. Петрушка - 0,5 ч. ложки дрібно нарізаної зелені Сіль - 1‑1,5 ч. ложки Directions 1У рибний бульйон покласти сметану і довести до кипіння (але не кип'ятити). 2Додати попередньо зварений розсипчастий рис і шматочки вареної риби та проварити при слабкому кипінні 2‑3 хвилини. 3При подачі в тарілки налити суп, додати очищені від шкірки скибочки лимона і посипати зеленню.Дієта при застуді та грипі 00:00