100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Баклажани - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Корінь петрушки або селери
Перець болгарський - 1 стручок
Картопля - 4-5 шт.
Вода - 1-1,5 л
Олія
Directions
1Баклажан нарізати скибочками, видалити гіркоту, обваляти в борошні й обсмажити в олії.
2Дрібно нарізати моркву, корінь петрушки або селери, цибулину, солодкий перець і теж обсмажити все на олії.
3Картоплю нарізати кубиками та покласти в киплячу воду, зварити до напівготовності і додати обсмажені овочі. Посолити, всипати манку та варити на невеликому вогні.
4Дати настоятися під кришкою 10-15 хвилин. За бажанням можна посипати кропом або петрушкою, покласти сметану.