Суп морквяно-імбирний

    

6 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Олія рапсова - 1 ст. ложка

Цибуля жовта - 1 шт. середня

Сіль - 1 ч. ложка

Імбир - 2 ст. ложки дрібно натертого кореня

Порошок каррі - 1 ст. ложка

Перець каєнський - 1 щіпка

Морква - 4 шт. великі

Банани - 1 шт. стиглий

Кокосове молоко - 400 мл

Лайм - 2 ст. ложки соку

Directions

1Розігріти олію в каструлі з важким дном, покласти нарізану кубиками цибулю і дрібку солі, обсмажувати 5 хвилин, щоб цибуля набула золотистого кольору.

2Покласти тертий імбир і готувати ще 1‑2 хвилини.

3Додати каррі, каєнський перець і 0,25 склянки води, варити 2 хвилини.

4Потім додати нарізану четвертинками кружальців моркву, нарізаний банан, сіль і 4 склянки води, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити на повільному вогні приблизно 25 хвилин.

5Збити суп у блендері, додати 1 склянку кокосового молока і сік лайма.

6Довести до кипіння залишки кокосового молока та варити його близько 10 хвилин.

7Подати суп, додавши в кожну тарілку по 1 ст. ложці кокосового молока.

Дієта для підвищення імунітету

00:00