Суп овочевий багатошаровий (слойонка)

    ,

4 Червня, 2017

100 рецептов для омоложения.
100 рецептов питания для беременных.
100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Олія соняшникова - 200 г

Цибуля - 1 шт.

Помідори - 6 шт.

Капуста - 0,5 качана

Перець солодкий - 4 шт.

Картопля - 3-4 шт.

Кабачки - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Лавровий лист

Перець

Сіль

Сметана

Directions

1Налити на дно гусятниці соняшникову олію, обсмажити в ній до золотистого кольору цибулю, зверху покласти 3 нарізаних помідора. Шар не перемішувати. Наступний шар - шаткована свіжа капуста з сіллю. Потім - солодкий перець, очищений і нарізаний кільцями, зверху - нарізана картопля, потім нарізані кубиками кабачки й останній шар - 3 нарізані помідори та натерта на крупній тертці морква. Додати приправу.

2Поставити на повільний вогонь; коли овочі потушкуються в олії до готовності, залити гарячою водою, додати вогню і довести до кипіння.

3Не розмішуючи, акуратно викласти суп в тарілки, залити бульйоном, додати сметану, посипати рубаною зеленню.

Дієта при оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності - сіль і перець не використовувати

00:00