Суп овочевий з сиром

    

28 Липня, 2017

365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Бульйон м'ясний - 800 мл

Помідори - 2 шт.

Морква - 4 шт.

Картопля - 4 шт.

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Часник - 4 шт.

Селера - 2 кореня

Борошно - 1 ч. ложка

Масло вершкове - 30 г

Петрушка - 1 ч. ложка подрібненої зелені

Оцет винний - 1 ст. ложка

Сіль

Directions

1Ріпчасту цибулю та часник подрібнити та потушкувати на маслі.

2Овочі та коренеплоди нарізати шматочками, змішати з цибулею і часником, залити бульйоном, посолити, поперчити, додати томатну пасту та варити 15 хвилин на середньому вогні.

3Додати рис і варити ще 20 хвилин.

4Перед подачею посипати тертим сиром.

00:00