Суп португальський зелений перші страви мультиварка 17 Жовтня, 2016 50 000 избранных рецептов для мультиварки Prep: 10 mins Cook: 1 hr 20 mins Ingredients Свинина без кісток - 150 г Яловичина без кісток - 150 г Яйця - 2 шт. Морква - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Петрушка - 1 пучок Кінза - 1 пучок Кріп - 1 пучок Базилік зелений - 1 пучок Олія - 2 ст. ложки Вода - 500 мл Перець чорний Сіль Directions 1М'ясо вимити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. Цибулю і моркву очистити і нарізати тонкою соломкою. 2Розігріти в каструлі олыю, в режимі «Мультіповар» обсмажувати свинину з яловичиною 5 хвилин. 3Додати цибулю і моркву, готувати ще 7 хвилин. 4Влити воду, додати сіль, перець і готувати в режимі «Мультіповар» 1 годину. 5Яйця зварити круто і розім'яти виделкою у велику крихту. 6Зелень вимити, обсушити й подрібнити. 7Додати в суп зелень і яйця і готувати в режимі «Підігрів» ще 5 хвилин. 00:00