Суп португальський зелений

    

17 Жовтня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr 20 mins

Ingredients

Свинина без кісток - 150 г

Яловичина без кісток - 150 г

Яйця - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Петрушка - 1 пучок

Кінза - 1 пучок

Кріп - 1 пучок

Базилік зелений - 1 пучок

Олія - 2 ст. ложки

Вода - 500 мл

Перець чорний

Сіль

Directions

1М'ясо вимити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. Цибулю і моркву очистити і нарізати тонкою соломкою.

2Розігріти в каструлі олыю, в режимі «Мультіповар» обсмажувати свинину з яловичиною 5 хвилин.

3Додати цибулю і моркву, готувати ще 7 хвилин.

4Влити воду, додати сіль, перець і готувати в режимі «Мультіповар» 1 годину.

5Яйця зварити круто і розім'яти виделкою у велику крихту.

6Зелень вимити, обсушити й подрібнити.

7Додати в суп зелень і яйця і готувати в режимі «Підігрів» ще 5 хвилин.

00:00