Суп по-генуезськи

    

13 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Баклажани - 200 г

Картопля - 500 г

Капуста - 100 г

Гарбуз - 100 г

Помідори - 120 г

Гриби білі - 100 г

Квасоля зелена - 100 г

Олія оливкова - 100 г

Вода - 2 л

Квасоля - 60 г

Рис - 100 г

Часник - 4 зубчики

Горіхи - 60 г

Бринза - 40 г

Сир - 40 г

Олія - 25 г

Масло вершкове - 20 г

Сіль

Directions

1Баклажани, картоплю, гарбуз, капусту, помідори очистити та нарізати скибочками.

2Покласти всі овочі в каструлю, додати до них стручки зеленої квасолі, білі свіжі гриби, нарізані дольками, оливкову олія, налити води, посолити та варити на слабкому вогні до готовності.

3Потім додати окремо зварену квасолю і промитий рис. За 5 хвилин до готовності заправити суп часником, розтертим з волоськими горіхами, бринзою та сиром і розведеною олією з додаванням вершкового масла.

00:00