Суп-пюре грибний

    

23 Жовтня, 2016

Ingredients

Гриби - 200 г

Молоко - 400 мл

Бульйон м'ясний - 50 мл

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Борошно - 2 ст. ложки

Олія - 3 ст. ложки

Зелень петрушки - 1 пучок

Сіль

Directions

1Скибочки грибів обсмажити на олії під кришкою. Влити молоко і тушкувати 7 хвилин. Випарувати відвар.

2Борошно обсмажити на олії, додати бульйон, з'єднати з грибами і подрібнити у блендері. Довести до кипіння, додати подрібнені і обсмажені на олії цибулю, зелень петрушки та моркву. Все перемішати, посолити та проварити.

00:00