Суп-пюре зі шпинату перші страви здорове харчування 5 Червня, 2017 100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Вода - 1,5 л Шпинат - 400 г Масло вершкове - 4 ст. ложки Борошно - 4 ст. ложки Цибуля - 1 шт. Сметана - 0,5 склянки Яйця - 2 жовтки Сіль Directions 1Підготовлений шпинат відварити в підсоленій воді. Воду відцідити, шпинат протерти через сито. 2Дрібно нарізану цибулю спасерувати на вершковому маслі, додати пшеничне борошно, прогріти 5 хвилин, розвести відваром шпинату та варити 5 хвилин. 3Процідити через сито, додати пюре зі шпинату, довести до кипіння на слабкому вогні, постійно помішуючи. 4Зняти з вогню, заправити жовтками, збитими зі сметаною. Подавати з грінками з білого хліба. 00:00