Суп-пюре зі шпинату

    

5 Червня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Вода - 1,5 л

Шпинат - 400 г

Масло вершкове - 4 ст. ложки

Борошно - 4 ст. ложки

Цибуля - 1 шт.

Сметана - 0,5 склянки

Яйця - 2 жовтки

Сіль

Directions

1Підготовлений шпинат відварити в підсоленій воді. Воду відцідити, шпинат протерти через сито.

2Дрібно нарізану цибулю спасерувати на вершковому маслі, додати пшеничне борошно, прогріти 5 хвилин, розвести відваром шпинату та варити 5 хвилин.

3Процідити через сито, додати пюре зі шпинату, довести до кипіння на слабкому вогні, постійно помішуючи.

4Зняти з вогню, заправити жовтками, збитими зі сметаною. Подавати з грінками з білого хліба.

00:00