Суп-пюре з бататом

    

23 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Батат - 2 шт. середніх

Картопля - 4 шт.

Морква - 2 шт.

Бульйон курячий - 1 л

Сметана - 6 ст. ложок

Кріп - 1 пучок

Сіль велика нейодована

Перець чорний мелений

Directions

1Батат, картоплю і моркву очистити та нарізати однаковими кубиками.

2Залити овочі бульйоном, довести до кипіння і варити 20 хвилин на маленькому вогні - до готовності овочів.

3Посолити бульйон, розмолоти блендером овочі з бульйоном в пюре. Добре перемішати.

4Розлити суп по тарілках, додати ложку сметани, чорний мелений перець і кріп.

Дієта для підвищення імунітету

00:00