Суп-пюре з гарбуза (молочний з манкою)

    

8 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Гарбуз -100 г

Крупа манна - 1 ч. ложка

Молоко - 0,5 склянки

Вода - 1 склянка

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Цукор - 1 ч. ложка

Directions

1Гарбуз почистити, натерти на тертці, залити окропом і варити до напівготовності.

2Додати гаряче молоко, манну крупу та варити до готовності.

3Протерти через сито та додати за необхідності гарячої води, закип'ятити, всипати цукор, зняти з вогню і заправити вершковим маслом.

Як загусник в супи-пюре можна додавати манку, вівсяну муку або вівсяні пластівці.

Дієта при хронічному пієлонефриті, оксалатних і уратних каменях, нирковій недостатності, хронічному циститі

00:00