Суп-пюре з моркви

    

21 Лютого, 2017

Из капусты и морковки (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Морква - 640 г

Бульйон овочевий або вода - 1.3 л

Цибуля ріпчаста - 40 г

Борошно пшеничне - 40 г

Масло вершкове 40 г

Рис варений - 40 г

Сіль

Directions

1Моркву дрібно нарізати, спасерувати на маслі, з'єднати з нарізаною цибулею та припустити з додаванням невеликої кількості води або бульйону, потім протерти.

2Борошно підсушити без зміни кольору, охолодити, розвести бульйоном, проварити 5-10 хвилин, потім процідити.

3Протерту моркву з'єднати з приготовленим соусом, посолити та варити при помішуванні 7-10 хвилин.

4При подачі в тарілки покласти рис і залі його супом.

00:00