Суп-пюре з пікші

    

12 Червня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Пікша - 750 г

Борошно - 2 ст. ложки

Морква - 1 шт.

Петрушка - 1 шт.

Олія - 4 ст. ложки

Цибуля - 2 шт.

Directions

1Рибу очистити, промити, відокремити м'ясо від кісток; кістки з корінням і цибулею поставити варити для бульйону.

2М'якоть риби нарізати шматочками і тушкувати з олією і дрібно посіченою цибулею.

3У каструлі злегка підсмажити борошно з 2 ст. ложками олії, розвести 4 склянками рибного бульйону, закип'ятити, покласти підготовлену рибу і варити 20 хвилин.

4Після варіння суп процідити та протерти крізь сито, розвести гарячим молоком, за смаком покласти сіль і заправити олією; за бажанням додати яєчні жовтки, змішані з молоком.

5Подавати суп можна зі шматочками риби або з фрикадельками (для приготування фрикадельок залишити 100 г рибного філе). Окремо подати грінки.

Цей суп можна приготувати з коропа, корюшки, наваги, тріски, судака, кети й іншої риби

00:00