100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Пікша - 750 г
Борошно - 2 ст. ложки
Морква - 1 шт.
Петрушка - 1 шт.
Олія - 4 ст. ложки
Цибуля - 2 шт.
Directions
1Рибу очистити, промити, відокремити м'ясо від кісток; кістки з корінням і цибулею поставити варити для бульйону.
2М'якоть риби нарізати шматочками і тушкувати з олією і дрібно посіченою цибулею.
3У каструлі злегка підсмажити борошно з 2 ст. ложками олії, розвести 4 склянками рибного бульйону, закип'ятити, покласти підготовлену рибу і варити 20 хвилин.
4Після варіння суп процідити та протерти крізь сито, розвести гарячим молоком, за смаком покласти сіль і заправити олією; за бажанням додати яєчні жовтки, змішані з молоком.
5Подавати суп можна зі шматочками риби або з фрикадельками (для приготування фрикадельок залишити 100 г рибного філе). Окремо подати грінки.
Цей суп можна приготувати з коропа, корюшки, наваги, тріски, судака, кети й іншої риби