Суп-пюре з солодкого перцю

    ,

11 Червня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Перець солодкий - 1 великий або 2 середніх

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Сир - 200 г

Олія оливкова - 3 ст. ложки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Молоко - 200 мл

Сіль

Вода - 500 мл

Directions

1Перець змастити оливковою олією і поставити на решітку в духовку, розігріту до 180°C, на 15 хвилин. Запечений перець перекласти в тарілку і дати йому охолонути.

2З остиглого перцю зняти шкірку та видалити насіння. М'якоть перцю подрібнити блендером або просто розім'яти.

3Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на дрібній тертці. У каструлі розігріти оливкову олію та обсмажити на ній цибулю і моркву, додати воду, довести до кипіння.

4Сир натерти на тертці. В емальований посуд налити молоко, додати в нього сир і поставити на середній вогонь. Не доводячи до кипіння, варити близько 10 хвилин, постійно помішуючи, поки сир повністю не розчиниться.

5В молоко з сиром додати пюре з перцю і довести суміш до кипіння.

6У каструлю з водою, цибулею і морквою додати молочну суміш, перемішати, довести до кипіння, посолити.

00:00