Суп-пюре з солодкого перцю
перші страви духовка, здорове харчування
11 Червня, 2017
100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Перець солодкий - 1 великий або 2 середніх
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Сир - 200 г
Олія оливкова - 3 ст. ложки
Масло вершкове - 2 ст. ложки
Молоко - 200 мл
Сіль
Вода - 500 мл
Directions
1Перець змастити оливковою олією і поставити на решітку в духовку, розігріту до 180°C, на 15 хвилин. Запечений перець перекласти в тарілку і дати йому охолонути.
2З остиглого перцю зняти шкірку та видалити насіння. М'якоть перцю подрібнити блендером або просто розім'яти.
3Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на дрібній тертці. У каструлі розігріти оливкову олію та обсмажити на ній цибулю і моркву, додати воду, довести до кипіння.
4Сир натерти на тертці. В емальований посуд налити молоко, додати в нього сир і поставити на середній вогонь. Не доводячи до кипіння, варити близько 10 хвилин, постійно помішуючи, поки сир повністю не розчиниться.
5В молоко з сиром додати пюре з перцю і довести суміш до кипіння.
6У каструлю з водою, цибулею і морквою додати молочну суміш, перемішати, довести до кипіння, посолити.