Суп-пюре з цвітної капусти (з морквою)

    

19 Червня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Цвітна капуста - 1 качан

Морква - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь

Цибуля порей - 20 г

Борошно - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 15 г

Молоко - 1 неповна склянка

Яйця - 1 шт.

Відвар овочевий - 800 мл

Directions

1БІЛИЙ СОУС: У 100 мл овочевого відвару додати нагріте в маслі борошно. Довести до кипіння, помішуючи.

2Частину цвітної капусти розібрати на окремі суцвіття, відварити та відкинути на друшляк.

3Цибулю і моркву нарізати та підсмажити.

4Решту капусти залити невеликою кількістю відвару і недовго відварювати. За 5-10 хвилин до закінчення варіння додати підсмажені овочі. Все довести до готовності, а потім протерти.

5Протерті овочі з'єднати з білим соусом, розвести бульйоном і проварити.

6Готовий суп заправити сумішшю з яйця, молока та вершкового масла.

7Відварену цвітну капусту покласти в суп при подачі на стіл.

Дієта при пієлонефриті, гломерулонефриті, оксалатних каменях, нирковій недостатності, гострому циститі

00:00